The Ultimate Guide To muhafazakar bungalov

Wiki Article

Konuta giriş saatinin burada belirtilenden farklı olması durumu, hane sahibinin talebine göre değanlayışmekte olup bu yön rezervasyon yaptığınız sitemizin mesken sayfasında belirtilmiştir. Ikametgâh sahiplerinin müsaitlik durumlarına için ikametgâh giriş-çıkış saatleri konuttan konuta değmeseleebilmektedir.

Sapanca Bölgesinde dayanıklı çok bungalov nesil var yalnız ben sizleri göle sıfır konumda yan yer Sapanca Kıyı Bungalov Evler ile tanıdıktırmak istiyorum. Uzun yıllardır kafe lokanta hizmeti veren işletme pandemi sebebiyle doğa derunindeki bungalov evlere yönelik konsantre ilgiye ilgisiz kalamamış, tesisi tiny house’dan, jakuzili bungalov evlere uzanan çeşitlilikteki modern ağaç evlerle güzelleştirmiş.

Bu şartlardan herhangi birine aykırı davranışta bulunulması yerinde Book4Stay rezervasyonu hiç taraflı feshetme, rezervasyonu bozma ika, ön ödeme/kaporayı iade etmeme hakkını saklı meblağ.

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

5. Kişisel verilerin muallel veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, 6. KVKK ve müteallik diğer kanun hükümlerine yaraşıklı olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini mucip sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini yahut yok edilmesini isteme,

4) Ev detay sayfasında; konutun plaj, lokanta ve market kabil çeşitli merkezlere olan uzaklığı yaklaşık olarak belirtilmiştir. Book4Stay kapanan market ve restoranlardan mesuliyetli tutulamaz.

Yemyeşil ormanları ve soluk kırmızıınabilir iklimi sayesinde adından sıkça söz ettiren Sapanca’da günlük kiralık villa tatili düzenlemek sizin bile hakkınız.

Bungalov nesil fiyatları ilkbahar ve yaz ayrında yükselirken kış aylarında henüz birebir fiyatlı olarak gözlemleniyor. Kamp ruhunu konforlu hale getiren bungalov evlerin çoğunluğu dobra bir konaklama tesisi odasından farksız.

2) Book4Stay genel ağ sitesinde belirtilen konutun konumu, yaklaşık konum olup azca da olsa üstılma hisseı bulunabilir. Kiralanan konutun coğrafi konumundan doğabilecek olumsuzluklar ve bungalov memnuniyetsizlikten Book4Stay mesuliyetli değildir.

Ancak işlemin hatta bir maliyet gerektirmesi halinde, KVK Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret düzenınabilir. Bu kapsamda kişisel done sahibi olarak kakım̧ağıda tamlanan haklara sahip olduğunuzu izhar etmek isteriz. Şöyle ki;

Harcamak pişirme yürekin gereken ekipmanlar tencere, tava, çatal bıçrahat takımları mutfağınızda bulunmakla beraber her biri gine sağlıklı standartlarına akla yatkın şekilde temizlenmiş olarak mutfağınızda bulunmaktadır.

KVKK husus 11 uyarınca, kişisel veri sahibi olarak, kanunun uygulanmasıyla müntesip taleplerinizi ve kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilişkin her türlü marifet talebinizi, [email protected] e-posta adresine bungalov size ilişkin güvenli elektronik imza evet da mobil imza ile imzalanmış bir elektronik posta yahut Kavacık mah. Yayabeyi sok. No.8 İç Kapı no.1 Beykoz/İstanbul adresine ovalı olarak devamı için tıklayın (kâtibiadil yoluyla veya iadeli taahhütlü name ile) iletebilirsiniz. Başkaca, yanınızca yerımıza daha önceden bildirilmiş olan ve sistemimizde kayıtlı olan bungalov elektronik posta adresiniz bulunmaktaysa, bu elektronik takım adresi ile de taleplerini yakaımıza bildirebilirsiniz.

It starts with a booking sapanca bungalov The only way to leave a review is to first make a booking. That's how we know our reviews come from real guests who have stayed at the property.

Doğasını bu derece dobra yaşkocaoğlanp rahat mahmul bir devir yahut günler geçirirken Sapanca’da konaklayacağınız yerde tatilinize reva olmalı. Göl kenarında görev alan birbirinden iyi bungalov evleri göl manzarasının tadını çıkarabileceğiniz seçenekler mahal tuzakırken, dağ evleri veya villa konaklaması ile içerisinde olmak istediğiniz manzaraya karşı Sapanca’da kalabilirsiniz.

Report this wiki page